Edzés előtti formulák

EDZÉS ELŐTTI FORMULÁK
• Edzés előtti formuláinkat fi zikai aktivitás, különösen magas intenzitású edzés előtti fogyasztásra terveztük!
• Formuláink nem tartalmaznak tiltott összetevőket!

STIMULÁNSOK
A koffein egy jól ismert stimuláns, ami hozzájárul a mentális éberséghez, a koncentrációhoz, stb. Formuláinkban tiszta koffeint és guaranát használunk. A guarana természetes növényi forrása a koffeinnek és más növényi hatóanyagoknak. Sportolók körében népszerű gyakorlat a tiszta tirozin és taurin edzés előtti használata, különösen koffeinnel együtt, így ezek sem maradhattak ki formuláinkból, ahogy az acetil l-karnitin és a Rhodiola rosea sem, hogy csak párat említsünk.

SZÉNHIDRÁT- ÉS FOLYADÉKPÓTLÁS
Tudományosan elfogadott, hogy a hosszan tartó szubmaximális edzést az izmok és a máj elérhető glikogén-raktárai korlátozzák, amelyek telítettebbek magas szénhidrátbevitel esetén. Azt is kimutatták, hogy a glikogénszintézis (a testben tárolt szénhidrát) üteme akkor a legnagyobb, amikor a glikogén-raktárakat edzéssel lemerítettük. Az edzés utáni glikogénszintézis üteme nagy fontossággal bír a sportolók számára, mind a nehéz vagy szubmaximális gyakorlatok ismétlődő periódusaiból álló edzések, mind a versenyek során, különösen, ha azokat több, intenzív erőkifejtéssel járó periódus jellemzi. Az intenzív edzés nemcsak a test energiaraktárait meríti le, de folyadék- és elektrolitvesztést is okoz. A forró és párás környezet ezt tovább fokozhatja, ami a teljesítmény esését eredményezheti. Ennél fogva hasznos lehet minden elvesztett létfontosságú anyag pótlása.

KOMPLEX FORMULÁK
A teljesítmény és a regenerálódás fokozása komplex feladat, ami komplex támogató formulákat igényel. Ezek a komplex termékek tartalmaznak többféle kreatin-fajtát, esszenciális és feltételesen esszenciális aminosavakat, stimulánsokat, l-karnitineket, növényi hatóanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és még sok mást.

Szűrő / Edzés előtti formulák
Kategória
Ár
Méret
Cipő méret termék
Szín
Gyártó
Óra tok anyaga termék
Futóstílusod termék
Ha nem találod amit kerestél, hívj minket! Telefon: 66/631-577