Kreatinok

KREATINOK
• A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzat izomsejtjeiben található.
• A kreatin segít több sejttípus, de elsődlegesen az izomsejtek, energiaellátásában, azáltal, hogy fokozza az adenozin-trifoszfát (ATP) képződést, amely sejtszintű energia-tartalékként szolgál, többek között az izom-összehúzódásokhoz.
• Az izomsejtek több kreatint tudnak tárolni, mint amennyit a napi normál étkezésünkkel beviszünk, illetve a testünk szintetizál. Ha étkezésünket kreatinnal egészítjük ki, az izmaink több kreatint tárolhatnak.
• A kreatin minimum napi 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó, robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.

KREATIN-FORRÁSOK
Formuláink szinte mindegyike tartalmaz valamennyi magas minőségű kreatin-monohidrátot, ami az egyik legtöbbet kutatott, a tudomány és a gyakorlat próbáját egyaránt kiállt kreatin-forrás. Kínálatunkban megtalálható a hagyományos kreatin-monohidrát por és a MicronTec mikronizált (kisebb részecske-méretű) kreatin egyaránt. Ezeken kívül, az összes legális továbbfejlesztett kreatin-fajtát is alkalmazzuk.

KOMPLEX KREATIN FORMULÁK
Olyan jól ismert és népszerű hatóanyagok, mint a ribóz, glutamin, arginin, taurin, liponsav és mások, szintén összetevői komplex kreatin formuláinknak. A magas glikémiás indexű szénhidrát-források nagy dózisban segítenek feltölteni a test lemerült szénhidrát-raktárait és fokozzák az inzulin-kibocsátást. Néhány formulánkban speciális pezsgő szállítórendszert használunk, ami általános gyakorlat a gyógyszeriparban is.

Szűrő / Kreatinok
Kategória
Ár
Méret
Cipő méret termék
Szín
Gyártó
Óra tok anyaga termék
Futóstílusod termék
Ha nem találod amit kerestél, hívj minket! Telefon: 66/631-577