Tömegnövelők

IZOM/TESTSÚLYNÖVELŐ TURMIXOK (SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ FORMULÁK)

Az emberek hajlamosak túlbecsülni a tényleges tápanyag-bevitelüket, amikor megpróbálnak izmot építeni. Más szavakkal, kevesebbet esznek, mint amennyit gondolnak és amennyire szükségük lenne az egyenletes és szignifikáns fejlődéshez!
Mindenki keresi a csodaszert, miközben nem vesz tudomást arról a tényről, hogy semmi nem hatásosabb, mint a megfelelő mennyiségű kalória, energizáló szénhidrát és izomépítő fehérje konzisztens fogyasztása!
Izom/testsúlynövelő formuláink magas minőségű fehérjék felhasználásával készülnek. A fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és -fenntartáshoz. Ennél fogva, tömegnövelő formuláink hozzájárulnak az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához.
Az állati eredetű fehérjék és a szójafehérje ún. teljes fehérjék, mivel ellátják a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat (név szerint: hisztidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofán, valin), amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani.

MAGAS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ FORMULÁK NEHEZEN FEJLŐDŐKNEK
Magas szénhidráttartalmú formuláink kezdő és középhaladó szintű – és különösen a valódi (sovány) nehezen fejlődő – sportolók számára lettek tervezve. Ezek a termékek nagy mennyiségben szolgáltatnak szénhidrátot, amire a magas intenzitású edzés is támaszkodik – ahogy egy jó adag fehérjét is.

MÉRSÉKELT SZÉNHIDRÁT– ÉS MAGAS FEHÉRJETARTALMÚ FORMULÁK
A mérsékelt szénhidrát és magas fehérjetartalmú formulákban a fehérje:szénhidrát arány lényegesen magasabb, mint a magas szénhidráttartalmú formulákban. Ezeket a termékeket a normál, atletikusabb anyagcserével rendelkezők számára, illetve a tipikus testépítő edzés igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki. Ezen kategóriákba tartozóknak szükségtelen nagyon nagy mennyiségben bevinniük szénhidrátot illetve kalóriát.

KOMPLEX PROFESSZIONÁLIS FORMULÁK
Komplex professzionális formuláink a magas fehérje- és a mérsékelt szénhidráttartalom mellett, több olyan hozzáadott aktív hatóanyagot tartalmaznak, amelyek hatása tudományosan bizonyított. Például, az egyik legtöbbet kutatott kreatin-forma, jelentős dózisban (bőven a minimálisan hatásos napi adag felett) sok termékünk összetevője. E magas fehérjetartalmú formulákat extra aminosavakkal – köztük esszenciális aminosavakkal – is kiegészítettük.

Szűrő / Tömegnövelők / Mutatja az összeset 9 results
Kategória
Ár
Gyártó
Futóstílusod termék